PUNT D’INTERCANVI DE LLIBRES DE SINÈRGICS

Estem molt contentes d’anunciar una nova activitat comunitària de Sinèrgics que vàrem iniciar abans de les vacances. Veiem que ha tingut una repercussió molt bona i ja l’hem instaurat com una activitat que continuarà durant tot l’any.

Aquest nou retorn és “El punt d’intercanvi de Llibres de Sinèrgics”. Gràcies a totes i tots els professionals de Sinèrgics i altres donacions de gent del barri, hem pogut crear una petita, gran llibreria.

Una llibreria que apareix als porxos de Sinèrgics cada dilluns de 11: 00 a 17:00 de la tarda. Dinamitzada per un/a dels nostres coworkers, i amb una diversitat molt àmplia de temàtiques on poder escollir: infantil, novel·la, autoajuda, guies, terror, manga, còmics, etc…

La nostra intenció és oferir un nou espai al barri on poder apropar la lectura a tots els veïns i veïnes. Malauradament, Baró de Viver actualment no gaudeix de cap servei on poder disposar de llibres, a més amb aquest intercanvi donem una segona vida a llibres que poden estar ja abandonats a un calaix, volem que els llibres no parin de circular, per aquest motiu creiem amb un racó on podem intercanviar (agafar i donar) tots els llibres que ens vingui de gust llegir.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible la creació d’aquest espai.

Recommended Posts