Recicla i Crea la teva joguina!

En aquest projecte els protagonistes tornen a ser els més petits de Baró de Viver.

La Raquel, educadora del Casal Infantil del barri, va contactar amb nosaltres per comentar-nos que tenien la necessitat de realitzar un taller per Nadal. L’equip de Sinèrgics, de seguida va pensar amb la Carolina, presidenta de l’associació Open Art. Ella ja havia col·laborat anteriorment amb el Casal oferint altres tallers.

La Carolina  va proposar realitzar un taller on es creessin joguines amb material reciclat. Volien una activitat que a part que fos educativa, desenvolupés la creativitat i, ja que era època de Nadal, que millor que crear joguines. L’objectiu era transformar material reciclat en divertides joguines pels nens i nenes. Realitzant aquesta activitat també potenciaven la imaginació,  les habilitats motrius i consensciàvem que els materials se’ls hi poden donar un segon ús abans de tirar-los a les escombraries.

Ha estat un taller amb un gran significat pels nens i nenes a part de divertit i entretingut, on cada un d’ells s’ha pogut endur a casa una joguina nova per gaudir.

Recent Posts