Xerrada Institut Doctor Puigvert

L’institut Doctor Puigverd, situat al carrer Santa Coloma, després de conèixer el projecte Sinèrgics,  de seguida va voler realitzar una col·laboració amb nosaltres.

El curs de tercer d’ESO tenen una optativa que s’anomena «Emprenedoria», els professors van voler aprofitar aquesta assignatura per aprofundir i mostrar als alumnes, el nou model de treball que existeix avui en dia: el Co-treball -coworking-.

Van pensar que seria la millor manera de col·laborar amb nosaltres, així que la seva demanda va ser realitzar una xerrada envers el món de l’emprenedoria i el co-treball als alumnes de tercer d’ESO.

La xerrada va ser conduïda per l‘Isaac Arriaza, part de l’equip gestor dels espais, i va ser acompanyat per una component de la comunitat, la professional Meritxell Vigili -antropòloga-, la qual va explicar l’experiència que estava vivint formant part d’un coworking de retorn social com Sinèrgics.

Aquesta només ha estat la primera col·laboració amb l’institut Doctor Puigvert, avui mateix, ja estem parlant de les pròximes que tenim rondant pel cap.

Així que només ens queda agrair la confiança dipositada en nosaltres.

 

 

Recent Posts